Maria Bremer

Design A Beautiful Life

Sisustussuunnittelija

Haluatko lisää kauneutta ja viihtyisyyttä kotiisi, mökillesi tai julkiseen tilaan?

Jokaiselle meistä viihtyvyys tarkoittaa erilaisia asioita. Mikä on yhdelle viihtyisä, saattaa olla toiselle kauhistus. Osalle koti on rentoutumispaikka, toiset tuovat sillä esiin persoonallisuuttaan, jotkut haluvat kodilta lämpöä ja harmoniaa, toiset taas modernia yksinkertaisuutta. Tärkeintä on, että tila on sinun näköisesi, vastaa unelmaasi sekä miellyttää juuri sinua. 

Joskus oma tyyli saattaa olla hukassa. On paljon kivoja juttuja, mutta mikään ei tunnu sopivan yhteen. Sisustuksen punainen lanka puuttuu. 
Sisustussuunnittelijan tehtävä on löytää asiaakkaan oma tyyli, luoda kodille yhtenäinen ilme ja viihtyisä tunnelma. Koti, jossa kaikkien asukkaiden tarpeet on huomioitu, lemmikkejä unohtamatta. Suunnittelijaa voi konsultoida pienemmissä pulmissa tuomaan piristäviä ideoita tai suuremmissa projekteissa hallinnoimaan kokonaisuuksia. Mihin sinä tarvitset apua?

Vanhoja taloja remontoidessa tai uudiskohteita rakennettaessa suunnittelijaa on hyvä käyttää apuna heti alkumetreiltä asti. Suunnittelija auttaa hyvän pohjapiirustuksen luomisessa, jossa tilaratkaisut toimivat. Välillä kaadetaan seiniä, toisinaan vaihdetaan huoneiden funktiota ja joskus keskitytään innovatiivisiin keittiöratkaisuihin.

Toimivaan ja huolella suunniteltuun pohjaratkaisuun on mukava valita mieleiset pintamateriaalit, joissa toistuu yhteinäinen idea. Valaistussuunnitelmalla viimeistellään tilojen tunnelma, minkä jälkeen oikein valitut ja mitoitetut kalusteet ja tekstiilit luovat viimeisen silauksen kauniiseen kotiin.

Sisustussuunnittelija tekee myös kodin värisuunnitelman, joka on asiakkaan toiveiden mukaisesti joko värien loistoa, hillittyä eleganssia, hilpeää ilottelua, maanläheistä tunnelmaa, itämaista taikaa tai graafista musta-valkoista. On tyylilaji mikä tahansa, kokonaisuus muodostuu värien harmoniasta ja sisutuksen kokonaisuuden tasapainosta. 

Julkisissa tiloissa persoonallisuus ja suunniteltu kokonaisuus on niin ikään nouseva trendi. Asiakkaita houkutellaan luomalla tiloihin sopivia tunnelmia. Oli kyseessä ravintola, hotelli, risteilylaiva, kirjasto, kauppakeskus, kauneus-salonki tai vaatemyymälä, ovat yritykset alkaneet tiedostaa, että hyvä fiilis ja tunnelma ovat myyntivaltteja. Mistä ne syntyvät?

Julkisissa tiloissa materiaalit, omaperäisyys, laatu, kestävyys, ekologisuus, värimaailma, hyvin suunniteltu valaistus, oikea musiikki ja loppuun asti mietitty konsepti ovat taikasanoja asiakasvirralle. Siihen päälle oikein kohdennettu markkinointi ja hyvien asiakaskokemusten luominen auttaa pysymään huipulla.

Autan mielelläni luomaan isoihin ja pieniin julkisiin tiloihin hyvin suunnitellun persoonnallisen kokonaisuuden, joka tukee konseptia ja luo elämyksiä asiakkaille. 

Sisustussuunnittelun lisäksi teen asuntojen myyntistailauksia, kauppakeskussomistuksia, konseptointeja sekä myynninedistämiskampanjoita.

Työesimerkkejä:
Varsinais-suomen suurimman Kauppakeskus Myllyn "Myllytys" somistus kaikkiin Myllyn yleisiin tiloihin (vuosina 2010-2013)

Björn Borg -myynninedistämiskampanja Viking Line m/s Gabriella

Hierontakeidas Sacrum sisustussuunnitelma & pohjapiirrustusmuutokset 

Työharjoittelu 3kk Viking Line: Luxushyttien uudelleen suunnittelu (pohjapiirros, materiaalit ja kalusteet ) 

Ylhäisten Sisustustehdas: yksityiskotien kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, asuntojen myyntistailaus sekä sisustusmyyntityö
(Artikkeli tekstiilisuunnittelukohteesta Meidän Talo -lehdessä 10/11)

Tietotekniset taidot:
Archicad 3D-mallinnos
Autocad
Indesign
Photoshop

  Steve Jobs: "Et voi kysyä asiakkailtasi, mitä he haluavat, ja sitten yrittää antaa sen heille, siihen
mennessä kun saat tuotteen markkinoille, ihmiset haluavat jo jotain muuta".
Joten ole edelläkävijä ja usko omaan unelmaasi.

Design A Beautiful Life.
Make it dabl, tuplasti parempi elämä!

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Maria Bremer: info@dabl.fi