Maria Bremer

Design A Beautiful Life

NLP yksityisille

Haluatko menestyä paremmin elämässäsi? Ansaitsisitko mielestäsi paremman elämän? Haluatko tulevaisuuden, josta olet aina unelmoinut? 

Ihmiset miettivät usein elämänsä suuntaa, voimavarojen riittävyyttä, terveyttä sekä yleistä hyvinvointia. Havahdumme epätyydyttäviin tilanteisiin yksityiselämässä tai työelämässä. Turhaudumme ja petymme, koska asiat eivät menneetkään toivomallamme tavalla. Parisuhde ei ollutkaan sitä mitä odotimme. Luottamus kumppaniin on hävinnyt. Uusioperhe-elämä tuottaa päänvaivaa. Työpaikalla ei saa toivomaansa arvostusta ja ylennykset ropisevat muille. Itsetunto on kadoksissa. Painoa kertyy lisää, vaikka yrität laihduttaa. Koulun ja kodin yhteinen Wilma-järjestelmä suoltaa lapsesi "rikosrekisteriä". Laskupino kasvaa samaa tahtia kuin pankkitilisi miinusmerkki. Tuntuu, että vaikka kuinka yrittää, ei silti ehdi kaikkea ja olo on kuin kuivaksi puristetulla tiskirätillä, jonka viimeisetkin mehut on puristettu ulos.  Tätäkö koko elämä on? Ajoittain tuntuu, että haaveilemamme unelmaelämä on vaihtunut lähinnä tasapaksuksi tv-ohjelmaksi, joka tulee päivittäin samalta kanavalta samanlaisena, halusit tai et. Jos kuulosti tutulle, suosittelen, että jatkat lukemista.

Miksi toiset menestyvät ja toisille jää luu käteen?
Tuudittaudumme ajatukseen, että asiat muuttuvat vielä parempaan suuntaan, jokin odottamaton ihme pelastaa kaiken. Haaveilet varmasti, että voittaisit lotossa päävoiton, jolloin voisit muuttaa elämäsi.  Lotto myy toivoa paremmasta, mutta todellisuudessa mahdollisuus saada päävoitto on ainoastaan 1: 15 380 937. Voit tuhlata elämäsi odotteluun tai tarttua nyt tilaisuuteen ja ryhtyä tositoimiin elämänlaadun parantamiseksi. Tänään on hyvä päivä aloittaa muutos. Tyydytkö kohtalon jakamiin kortteihin tai haluatko kehittä itsestäsi tasapainoisen, menestyvän ja onnellisen? 
Valinta on sinun. 

NLP on käyttöohje sinun kaukosäätimeesi, eli omaan mieleesi. NLP on tehokas kokonaisuus erilaisia menetelmiä ja "säätöjä", joiden avulla pääset menestyksen tielle. Se on strategia, joka poistaa esteet unelmiesi tieltä. NLP:n avulla voit ohjelmoida itsellesi uuden kanavan, uuden elämän. Sellaisen, jota televisiostasi ei ole vielä koskaan tullut. Autan mielelläni sinua tutustumaan oman kaukosäätimesi käyttöohjeisiin ja virittämään uuden kanavan. Nlp-valmennuksen avulla saat elämäsi uudelle tasolle. Olen ehdottoman luotettava ja minulla on paljon omakohtaista kokemusta siitä, miten vaikeudet käännetään voimavaroiksi. Autan sinua saavuttamaan sen, mistä olet aina haaveillut. (Lisätietoja minusta "My Story" sivulta).

 

"Ainut asia mikä vielä tällä hetkellä on toiveidesi ja toteutumisen välissä, on oma mielesi" 

Design A Beautiful Life.
Make it dabl, tuplasti parempi elämä!

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Maria Bremer: info@dabl.fi