Maria Bremer

Design A Beautiful Life

NLP-valmennus

Onko elämäsi sinulle tärkeä? Haluatko menestyä ja tehdä unelmistasi totta? Jos vastasit kyllä, tutustu NLP-valmennukseen.

Mitä NLP on?
(Neuro-Linguistic Programming)
NLP on taidokas kokonaisuus, jolla voidaan opettaa ihminen ajattelmaan ja toimimaan tavalla, joka tukee hyviin tuloksiin pääsemistä. Se on laaja itsensä kehittämisen työkalu, joka avaa ovet omien kykyjen maksimointiin, tuloksekkaaseen kommunikaatioon, vuorovaikutukseen ja menestykseen.

NLP pureutuu pintaa syvemmälle ja keskittyy ihmisen sisäisiin ja tiedostamattomiin prosesseihin sekä ajatus- ja uskomusjärjestelmiin. Se on rakenne, miten aivot toimivat ja miten voit ohjelmoida mielesi saavuttamaan todelliset tavoitteesi. 

NLP sisältää erilaisia tekniikoita, joita voit hyvin hyödyntää yritysmaailmassa, henkilökohtaisessa elämässä sekä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

NLP:tä on kutsuttu erinomaisuuden psykologiaksi, uudeksi teknologiaksi, oivaltavaksi asenteeksi ja käyttöohjeeksi omaan mieleen. 

Kenelle?
NLP  sopii kaikille jotka haluvat menestyä entistä paremmin ja olla onnellisempia. Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat muuttaneet elämäänsä ja tehneet unelmistaan totta NLP-valmennuksen avulla. Sitä on käytetty tuloksekkaasti yli 40 vuotta yritysten ja yksilöiden valmennuksissa, joissa huipputulokset puhuvat puolestaan. 

Yksi kuuluisa esimerkki on NLP-valmentajia Anthony Robbins, jonka oman elämän NLP muutti täysin. Muutoksen seurauksena hän aloitti uran NLP-valmentajana ja sai asiakkaikseen korkean profiilin henkilöitä kuten Oprah Winfreyn, tennislegenda Andre Agassin, tähti-investoija Paul Tudor Jonesin ja lopulta jopa Amerikan presidentti Bill Clinton halusi hänen valmennustaan. 

Mitä tarkoittaa lyhenne NLP?
NLP tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming
- Sana ”Neuro” liittyy neurologiaan
- Sana ”Linguistic” liittyy lingvistiikkaan eli miten käyttämämme viestintä vaikuttaa meihin itseemme ja muihin.
- Sana ”programming” liittyy osaamiseen, jolla voidaan muuttaa esimerkiksi ajattelu- tai käyttäytymismalleja eli kuinka mieltä voidaan ohjelmoida.

NLP:n historia
NLP:n ovat kehittäneet 1970-luvun alussa psykoterapeutti ja matemaatikko Richard Bandler yhdessä kielitieteilijä John Grinderin kanssa. He alkoivat tutkimaan menestyneitä, omien alojensa huippuosaajia. Olympiaurheilijoita, yritysjohtajia, terapeutteja, taitelijoita ja monia muita, jotka saavuttivat huipputuloksia työssään. Mitä menestyneet ihmiset tekevät eri tavalla? 

Bandler ja Grinder alkoivat tutkimaan menestyjien tiedostamattoman mielen prosseja ja syntyi ymmärrys siitä miten aivot toimivat. He käsittivät, että huippuosaajien tiedostamattomat taidot oli mahdollista mallintaa ja opettaa myös muille ihmisille.

Bandler ja Grinder mallinsivat mm. legendaarisen hypnoterapeutti, psykologi Milton Ericsonin, jonka metodeja NLP käyttää laajasti mm. lingvistikkan yhteydessä. 

Tutustu lisää NLP-koulutukseen: NLP-yrityksille tai NLP-yksityisille osoista sivun yläreunasta.

 

"If you are doing something different in your head you are doing something different outside.
That is a whole theory on NLP"

- Richard Bandler-

Design A Beautiful Life.
Make it dabl, tuplasti parempi elämä!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Maria Bremer: info@dabl.fi