Maria Bremer

Design A Beautiful Life

Juontaja

Olen pitkän linjan ammattitaitoinen juontaja ja Salon teatterin monivuotinen kasvatti. Olen työskennellyt Viking Linen eri alusten viihdeosastolla viimeiset 16 vuotta, joista 10 vuotta esimiehenä. Mikrofoni on ollut päivittäinen työkaluni ja estradi toinen kotini. Viihdytän asiakkaita rennolla ja iloisella otteella sekä pidän huolta, että asiakkaat saavat elämyksiä.

Huumori, spontaanius ja ihmisläheinen asenne ovat minulle luonteenomaisia piirteitä. Olen ehdottoman luotettava ja sanani mittainen nainen. Työmoraalini ja omat laatuvaatimukseni työtäni kohtaan ovat korkeat ja pyrin ylittämään odotukset.

Vuosien varrella olen oppinut lukemaan yleisöä ja saanut hyvän ”pelisilmän”, joiden avulla luon kuhunkin tapahtumaan tarvittavan tunnelman. Olen erittäin muuntautumiskykyinen ja otan aina huomioon tilaisuuden tai tapahtuman luonteen. Sovellun yhtä hyvin korkean profiilin tilaisuuksiin kuin hieman erilaista asennetta vaativiin rennompiin tapahtumiin. Räätälöin juonnot, tilaisuudet ja tapahtumat, niin isot kuin pienet, aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Minua voi tilata juontamisen lisäksi pitämään luentoja, koulutuksia, pr-henkilöksi, radioääneksi tai mainoskasvoksi. Mukaudun moneen rooliin. Toimin tarvittaessa myös tapahtumajärjestäjänä ja saat varmasti parhaat ja persoonalliset juhlat, tilaisuuden tai tapahtuman. Vuosien monialaisen työskentelyn tuloksena olen verkostoitunut laajasti eri alojen ammattilaisten kanssa, mikä helpottaa tarvittavien yhteistyökumppanien hankintaa.

Työesimerkkejä

Juontaja: Stockmannin hullut päivät, Sokoksen 3+1 päivät, Sampo pankin viihtyisän asumisen messupäivä, Salon kaupungin "tuumasta toimeen" työllisyystapahtuma, Sskky:n yrityspäivät

Tapahtumajärjestäjä: Kirjat kiertoon tapahtuma, Kauppakeskus Linjuri "Summer In" tapahtuma

Äänityö: Smurffi-elokuvien dubbaus, Viidakkotarinoiden dubbaus, radiomainoksia

Esimerkkejä luennoista:

Kodin, asumisen ja sisustuksen luennot (Sisustussuunnittelija -Halikon käsi ja taideteollinen linja 2009-2012)

Koulutuksia esiintymisestä, tilanteisiin heittäytymisestä ja pelkojen voittamisesta (Salon Teatteri)

Yrityksille suunnattuja luentoja ja koulutuksia NLP-tekniikoilla

- Paremman tiimityön kautta uusiin tuloksiin
- Kommunikointi ja vuorovaikutus
- Luova ajattelu johtamisen työkaluna
- Menestyksen avaimet

Yrityksille suunnattuja itsensäkehittämisen luentoja ja koulutuksia

- Stressinhallinan tärkeys
- Paremman itsetunnon saavuttaminen
- Luovuus ja mielen mahdollisuudet
- Sisäinen maailma & tasapaino
- Energian ja visualisaation voima

Design A Beautiful Life.
Make it dabl, tuplasti parempi elämä!

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Maria Bremer: info@dabl.fi