Maria Bremer

Design A Beautiful Life

My Story

Minua kuvaillaan usein värikkääksi persoonaksi, mitä olen monellakin tapaa. Värikkäät geenit ja suuren sydämen sain jo syntymälahjaksi Maroccolaiselta isältäni. Olen myös elänyt värikästä elämää. Voisin katua paljon asioita ja miettiä epäonnistuneeni monesti. Sen sijaan näen itseni onnistuneen juuri epäonnistumisten kautta. Elämänkokemukseni ovat laajentaneet maailmankatsomustani näkemän väriloiston harmaudenkin keskellä.

Lapsuuteni oli kaaosta, tämän päivän normien mukaan olisin ollut pikaisen huostaanoton tapaus. Tarhaa ja kotia vaihdettiin lähes yhtä tiuhaan kuin sukkia. Mikään ei ollut pysyvää. Lapsuuttani ja nuoruuttani varjostivat hylkäämiset, petetyt lupaukset, yksinäisyys, turvattomuus, salailu ja häpeä. Toisaalta juuri niiden vuoksi minusta kehittyi muutoksiin sopeutuva, omatoiminen ja luova lapsi, joka mietti jo varhain elämän suuria kysymyksiä.

Teatterista tuli nuoruudessa toinen kotini ja sain sieltä paljon eväitä elämään, jopa siinä määrin että esiintymisestä ja viihteestä tuli ammattini. Teatterissa erilaisuuteni hyväksyttiin ehdoitta, sain lisää itseluottamusta ja fantastisia kokemuksia. Täysi-ikäisyyden kynnyksellä etsiessä itseäni liftasin Afrikkaan, lähdin rohkeasti au-pairiksi Italiaan ja lopulta retki päättyi Englannin kautta Välimerelle laivatyöhön. Upeita kokemuksia tuli paljon, mutta yhä minulta oli jotakin kateissa.

Päättelin että tuo kateissa oleva osa on minun toinen puoleni, elämäni rakkaus joka tekisi minusta kokonaisen. Etsiessäni tuota rakkautta päädyin paradoksaalisesti toinen toistaan hurjempiin ja vaarallisiin suhteisiin, joissa päihteet, väkivalta ja petetyt lupaukset olivat arkipäivää. Jäin jo nuorena leskeksi pienen lapsen kanssa. Olin jälleen polvillani elämän voimien edessä. Koin turvattomuutta ja häpeää, mutta päätin selvitä –taas kerran.

Oman näkemykseni mukaan vaikeuksien tarkoitus on kasvattaa meitä ja ohjata löytämään oma sisin. Aloin kehittämään itseäni henkisesti, pohdin maailmaa, merkityksiä, elämää, arvoja ja ihmisiä. Mikä on kaiken tarkoitus? Tutkin laajasti eri uskontoja, vanhoja itämaisia viisauksia, henkimaailmaa, energioita, enkeleitä, chakroja, eri filosofioita, psykologiaa ja lähes kaikkea minkä kerrottiin liittyvän elämän mysteeriin.

Etsin itselleni uusia itseni toteuttamisen suuntia päätyöni sivussa. Menin mukaan politiikkaan, halusin edistää oikeudenmukaisuutta ja auttaa heikommassa asemassa olevia. Perustin sisustusliikkeen ja opiskelin sisustussuunnittelijaksi, halusin luoda ihmisille kauniita ja viihtyisiä koteja missä onnelliset ihmiset asuvat. Menestyin myös varsinaisessa työssäni, jossa toimin viihdeosaston esimiehenä yli 10 vuotta. 

Viimeisenä aluevaltauksena löysin NLP:n, joka avulla sain viimeisen puuttuvan palan elämänmysteerin palapeliin. Löysin itseni ja siitä on hyvä jatkaa kehittymistä.

Olemme koko elämämme keskeneräisiä ja juuri se tekee jokaisesta hetkestä kauniin ja mahdollistaa uuden oppimisen. "Tiedän, etten tiedä mitään" -Sokrates.

Sain valmiiksi yhden palapelin ja nyt on aika alkaa rakentamaan uutta, tulevaisuuden palapeliä, sellaista mitä olen aina halunnut. Haluan käyttää koko löytämäni potentiaalini auttaakseni muita tuomalla kauneutta, iloa, huumoria ja oivalluksia muiden elämään. Vaikeudet on tarkoitettu voitettaviksi.

Design A Beautiful life.
Make it dabl, tuplasti parempi elämä

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Maria Bremer: info@dabl.fi